De compleet onzinnige WK-weetjes

Op deze site vind je niets wat je moet weten en alles wat je wil weten over het WK 2018.

3 redenen waarom België Engeland klopt

In hun laatste wedstrijd van de WK-voorronde moet België de strijd aanbinden met The Three Lions, het Engelse Nationale elftal. En hoewel de match nog gespeeld moet worden, zijn wij al zeker van een Belgische overwinning. En dit zijn de redenen waarom.

Lees er alles over

4 redenen waarom België Tunesië klopt

Laten we over een ding duidelijk zijn: de Rode Duivels winnen het WK! Op weg naar de gouden Wereldbeker moeten ze wel nog een paar hindernissen nemen. Eén daarvan is ‘Les Aigles de Carthage’, het nationale elftal van Tunesië. Maar die ploeg blijkt – als we onderstaande feiten mogen geloven – slechts een verwaarloosbare voetnoot in hun zegetocht.

Lees er alles over

Bockie zoekt nog steeds WK-experts

Zijn eerste poging leverde WK-zero Bockie bitter weinig op, buiten wat spaansos voor beginnende coaches en ongefundeerde meningen over Nainggolan. Tweede keer, goede keer?

Bekijk de video

Are you ready to win?

Ben jij al klaar voor het WK voetbal? Onze avatars staan te popelen om door jou gekozen te worden, welke kies jij? Download en speel het Betcenter WK-spel: Shootout 2018 en win straffe prijzen.

Download de app

4 redenen waarom België Panama klopt

In hun eerste WK-wedstrijd zullen onze Rode Duivels het opnemen tegen Los Canaleros, het nationale elftal van Panama. Of ze zullen winnen blijft voorlopig koffiedik kijken maar als we ons op deze Panama-weetjes baseren, is er veel kans dat we als winnaar van het veld stappen.

Lees er alles over

Bockie zoekt WK-experts

Wk-zero Bockie weet twee dingen over het WK: hij zal met een kater moeten gaan werken en ze zeggen hem dat zijn kuiten lijken op die van Lukaku. Nu het WK voor de deur staat, moet hij dringend zijn voetbalkennis een beetje opkrikken. Omdat België naar aanloop van ieder groot voetbal event plots bevolkt wordt door 11 miljoen coaches, gaat hij de straat op om zich bij te scholen over ons nationaal elftal.

Bekijk de video
Deze longread kwam tot stand in samenwerking met de branded content afdeling van MEDIALAAN/de Persgroep Advertising & Betcenter en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.